bar de tapes - Sitges - Barcelona

qui som

El Cable és un bar de tapes de Sitges. Fem unes tapes molt bones (els nostres clients diuen que les millors de Sitges i els voltants, i no serem nosaltres qui ho neguem). Algunes de les nostres tapes han assolit el grau de mítiques : Les patates braves, els calamars a la romana o les croquetes de pernil, per exemple. I no estem en aquest negoci des de fa dos dies, precisament :

La família Andreu va obrir el Cable per primera vegada l'any 1940, en un local situat al carrer Angel Vidal. El febrer de 1956 es va inaugurar el Cable en el seu actual emplaçament a la cantonada del carrer Barcelona. Tot l'edifici va ser construit per la pròpia familia, i inicialment s'util.litzava el primer pis com a vivenda de la familia i els pisos superiors funcionaven com a pensió.

Els anys '60 vem viure el boom del turisme nórdic treballant com a bar i pensió.

A finals dels '60 el bar va passar a ser portat només per un dels fills, el Sisco Andreu (El Sisco del Cable) i la resta de l'edifici deixa de funcionar com a pensio i passa a convertir-se en vivendes particulars.

A partir de l'any 2003 el Cable passa a ser tirat endavant pels fills del sisco, el Francesc i el Manel, la tercera generació de la familia Andreu al front del negoci. Des d'aleshores el Cable ha viscut un procés de revitalització en el que s'han modernitzat i actualitzat totes les instal.lacions, mantenint-ne però el seu caràcter original.

Actualment no som només un bar de poble: som el bar del poble, el punt de trobada de molts sitgetans.

 
Linia de separacio
©2010 elcable.cat · c. Barcelona, 1 · 08870 Sitges (Barcelona) · · disseny web 3&Punt · fotos Thomas Vilhelm